Med barvanjem obrvi sem ugotovila, da je barva za obrvi skoraj prazna

Ravno sem si barvala lase, ko sem ugotovila, da je barva za obrvi čisto pri koncu in je nimam dovolj za to, da si pobarvam obrvi. Nekaj časa sem razmišljala, kaj naj naredim. Če si obrvi ne bom pobarvala danes, si jih bom šele čez en mesec, ko si bom naslednjič barvala lase. Po tehtnem premisleku sem se odlična, da si bom tokrat obrvi pobarvala kar z barvo za lase, ker tisti hip nisem imela druge možnosti. Vedno si barvam lase in obrvi skupaj, ker še tega ne naredim istočasno, potem si obrvi ne pobarvam. Zakaj je tako ne vem, ampak tako pač je.

Pobarvala sem si lase in obrvi in takoj naslednjo dan šla v nakup, da se barva za obrvi kupi in jo ima sedaj ponovno na zalogi. Nikoli zares ne vem, za koliko nanosov jo imam. Čeprav piše, za koliko nanosov je barva za obrvi, si nikoli ne zapomnim, kolikokrat jo uporabim in verjetno tudi, če bi štela, ne bi vedela, ker nisem osredotočena na predlagane mere. Nanesem si toliko barve, kolikor jo potrebujem in to je to. Če se barva za obrvi prej ali kasneje porabi, kot je napisano, pa tega pravzaprav ne vem.

Med barvanjem obrvi sem ugotovila, da je barva za obrvi skoraj prazna

Za ta mesec sem rečena. Žal mi pri barvanju obrvi ni pomagala barva za obrvi, ampak barva za lase. Niti ne vem, če je to pametno, ker mislim, da je barva za lase vseeno bolj intenzivna, kako pa barva za obrvi, ampak še sem in tja to naredim mislim, da ne bi smelo biti problem. Sem pa vsaj lahko prepričana, da je odtenek, ki ga imajo sedaj moje obrvi enak, kakor ga imam na laseh. To me je veno skrbelo, ko se je kupovala barva za obrvi, da ne bom zgrešila odtenka in bo presvetla ali pa pretemna, kar na srečo nikoli ni bilo.