Mali oglasi so nekaj kar najdemo res povsod

Ko sem bila majhna, tega morda še nisem toliko opazila a starejša kot sem bila, bolj opaziš stvari. Res je bilo zanimivo kako pogosti so mali oglasi v mojem življenju. Kamorkoli se obrnem, karkoli gledam se pojavijo mali oglasi, kar mi je postalo zelo fascinantno. Odločila sem se en dan da jih malo preštejem, da vidim vsaj približno koliko jih je. Mislite da mi je uspelo? Seveda ne. Hitro sem se zgubila, saj jih je bilo enostavno preveliko.

Najdemo jih na socialnih omrežjih, v časopisih, na televizija in kdaj pa kdaj tudi kje zunaj. Internet je seveda poln malih oglasov in tam so lahko nekako še najbolj nadležni. Nekateri mali oglasi so tudi lahko zelo zanimivi.

Mali oglasi so nekaj kar najdemo res povsod

En dan sem namreč videla, en mali oglas, ki pa je bil res zelo lepo narejen, tako zelo lepo narejen, da se mi je stvar, ki so jo prodajali, dejansko dopadla in sem jo skoraj kupila v prvo.

Očitno, ker sem ta oglas zelo dolgo gledala, si je to internet zapomnil in mi zadevo potem še kar nekajkrat pokazal, dokler nisem kupila. Zadevo mi je po nakupu še parkrat pokazalo potem pa se je vse skupaj ustavilo in noben drug mali oglas mi ni bil več všeč.

Oglasi so lahko zelo zapeljivi, posebej za bolj starejše ljudi, ki seveda kupujejo vse. Moja babica je že večkrat kupila nekaj prek malih oglasov in vse kar je do sedaj kupila je s tem hvala bogu res zadovoljna.

Moja mama je že tisočkrat rekla da teh oglasov ne gleda. Jaz pa sem malo tako in malo drugače. Malo jih gledam, ravno toliko da vidim za kaj se gre, je pa res, da več ali manj ne kupujem ničesar, razen če mi je zadeva res zelo všeč. Nekateri oglasi so res privlačni ampak se moramo seveda dvakrat vprašati če to res potrebujemo ali ne. Lahko si seveda privoščimo tu in tam nekaj, ne pa vsak dan.